HoReCa: 2 | +

Geriausio Lietuvos gastronominio projekto ieškoma visoje šalyje

Lietuvoje renkamas geriausias gastronomijos projektas, o būti pripažintais geriausiais Lietuvoje ir pristatytais užsienio turistams panoro 16 projektų iš...

Viena seniausių picerijų Vilniaus širdyje duris atveria visapusiškai atsinaujinusi

Pasivaikščiojimus Vilniaus senamiesčio gatvėmis iki paryčių pamėgę gyventojai ir miesto svečiai vėl turės, kur...

Pasaulio virtuvių paslaptys: kaip atsigaivinti karštą vasaros dieną?

Savaitgalį žadamą karštymetį išgyvensime lengviau, jei rinksimės organizmą vėsinantį maistą bei gėrimus. Ir nors ...

Madingoje Vilniaus gatvėje – daugiau vietų pavalgyti šeimoms su mažyliais

Vietų pavalgyti šeimoms su mažais vaikais stokojančioje vienoje madingiausių Vilniaus vietų – Vilniaus g. – duris atvėrė modernus visai šeimai skirtas restoranas...

2015 m. Lietuvos vyno čempionato rezultatai

Lietuvos vyno profesionalų bendruomenė išrinko geriausius šiais metų šalyje parduodamus vynus. Dešimtą kartą vykusiame Lietuvos someljė čempionate 17 tiekėjų pateiktus...

Gurmanų kelionė per šparagų šalį

Šparagai laikomi seniausiais kultūriniais augalais. Jie buvo žinomi jau senovės Egipte. Jų istorija driekiasi nuo romėnų iki dabartinių laikų – ir visuomet šparagai buvo...

ES žemėlapis ir restoranų mugė

Gegužės 8–10 dienomis kviečiame visus į V. Kudirkos aikštę ir Gedimino prospektą. Čia galėsite pasivaikščioti visose Europos Sąjungos šalyse...

"Amber food" Klaipėdoje atidarė "žiemos" lauko terasą

Klaipėdoje, alaus gastrobare „Beer Garden“, duris lankytojams atvėrė pirmoji šildoma 130 kv. m. žiemos terasa, į kurios įrengimą bendrovė UAB „Amber food“ investavo...

Ant 2014 m. Vyno ir desertų derinių čempionato garbės pakylos – Lietuvos ir Estijos komandos

Šių metų atvirajame Lietuvos vyno ir desertų derinių čempionate intrigą sukėlė Estijos komanda pristatę geriausi...

Vilniaus gastronomijos savaitė kviečia mėgautis geru maistu

Geras restoranas, kaip geras spektaklis – iš žiūrovo reikalauja ir laiko, ir nusiteikimo, tačiau dovanoja nekasdienišką nuotaiką...

Someljė ir šefai kviečiami ruoštis šių metų vyno ir desertų derinių čempionatui

Lietuvos someljė asociacija (LSA) skelbia, kad  Vyno ir desertų derinių čempionatas šiemet vyks lapkričio...

Vilniaus oro uoste – vienas didžiausių britų kavinių tinklų

Vilniaus oro uoste veikti pradėjo vienas didžiausių britų kavinių tinklų „Coffee Republic“. Šios kavinės operatorius Lietuvoje...

«Amber Gold» – pirmoji pasaulyje degtinė, gryninta gintaru

Bendradarbiaudami su mokslininkais, Latvijos degtindariai sukūrė pirmąją pasaulyje degtinę, kurios...

Restoranų tinklas "Bernelių užeiga" kviečia į 15-ojo gimtadienio fiestą

Jau nuo pat įsikūrimo pradžios lietuviškas tradicijas puoselėjantis restoranas „Bernelių užeiga“ savo klientus džiugina ne tik...

Kaune atidarytas naujas «Soya» restoranas

Kaune, Savanorių prospekte, duris atvėrė naujas Azijos restoranų tinklo „Soya“ restoranas. Į jį investuota daugiau kaip 1, 1 milijono litų...

Išrinkti geriausi Lietuvoje parduodami vynai

Baigėsi Lietuvos vyno čempionatas, kuriame devintą kartą rinkti geriausi šiuo metu Lietuvos rinkoje parduodami vynai...

Lauko kavinės Rotušės aikštėje - pagal naują koncepciją

Kauno miesto tarybos kolegija pritarė siūlymui nuo kitų metų Rotušės aikštėje kasmet šiltuoju metų sezonų įsikuriančioms...

Maisto tendencijos: valgoma tikra žemė ir vabzdžių skanėstai

2014 metais restoranų verslas, anot maisto pramonės specialistų ir tendencijų prognozuotojų, turėtų pasipildyti holografiniais virėjais...

Geriausiu Baltijos šalių someljė tapo latvis R. Petersonas

Savaitgalį Rygoje įvyko aštuntasis Baltijos šalių someljė čempionatas „Vana Tallinn Grand Prix 2013“, kurio nugalėtoju tapo latvis...

Pirmajame Lietuvoje šeimų picų turnyre neliko pralaimėjusiųjų

Spalio 18-20 d. vykstanti kasmetinė Baltijos maisto ir gėrimų mugė lankytojus vilioja ne tik įvairiais skanėstais ir...

Baltijos maisto ir gėrimų mugėje - tikro italų picų meistro patarimai

Picų tėvynėje Italijoje mėgstama sakyti, kad visos picos skirstomos į dvi rūšis: tikras itališkas ir visas kitas...

Į Kauną atvyksta dangaus restoranas

Vienu originaliausių pasaulyje tituluojamas dangaus restoranas „Dinner in the Sky" į savo žemėlapį įtraukė ir Kauną...

«Kabakas» – plačiausias alaus pasirinkimas Klaipėdoje

Klaipėdoje duris atveria alaus baras „Kabakas“. Naujoje alinėje galima paskanauti 17 rūšių pilstomo alaus...

Vyno dienose – gurmaniški alaus ir desertų deriniai

Tarptautinėje parodoje „Vyno dienos“ šiemet bus degustuojami ne tik vynai, bet ir alus bei desertai. Šiuolaikinio meno...

Į kelionę po Lietuvą - su šaukštu!

Kodėl šaltibarščiai užsieniečiams sukelia asociacijas su radioaktyvumu? Kokia per delčią rauginta daržovė turi daugiau vitaminų nei...

Prahoje vyks kasmetinis alaus festivalis 2013

Nuo gegužės 16 d. iki birželio 1 d. jau šeštą kartą visi alaus mėgėjai kviečiami į Čekijos sostinę – Prahą, kur vyks didžiausias alaus festivalis...

Geriausiu 2012 m. Baltijos someljė tapo latvis Jānis Kaļķis

Š.m. spalio 5-6 dienomis Vilniuje vyko septintasis Baltijos šalių someljė čempionatas „Vana Tallinn Grand Prix 2012“...

Vilniuje spalio 6 d. bus renkamas geriausias Baltijos šalių vyno žinovas

Šie metai – ypatingi Lietuvos vyno gerbėjams, nes spalio 5–6 d.Vilniuje vyks Baltijos someljė čempionatas...

Čekija kviečia į Alaus šventes

Jau 18 – ąjį kartą liepos 22-23 dienomis Humpolco miestelyje vyks Alaus festivalis Bernard Fest 2011. Alaus šventės metu bus...

Leiskime liežuviui prisiminti tolimą kelionę

Skonio receptoriai – tai nuostabi duomenų bazė mūsų atmintyje. Tolimuose kraštuose paragautas specifinis patiekalas gali vėliau priminti mums apie...

PALAIKYMO
--------
Top Offers
KOMENTARAS
1 | 2 | 3 | 4 |

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14115sec.